Nieuwe banden aan huis

Home | Nieuwe banden aan huis

thick Aan huis thick Ruime openingsuren thick Uniek concept

Mobiel Banden Center brengt uw nieuwe banden aan huis, zodat u geen tijd verliest bij het wisselen van uw banden. U kan onverstoord verder werken terwijl wij met uw banden bezig zijn. U kiest zelf het tijdstip en de locatie, mocht u niet thuis zijn. Zo kunnen wij de beste service garanderen en profiteert u ten volle van ons aanbod.

Uw nieuwe banden worden aan huis vervangen

Een verplaatsing maken naar een bandencentrale en daar nog eens aanschuiven kan u veel tijd kosten. Onze mobiele bandencentrale brengt uw nieuwe banden aan huis. Zo hoeft u ook niet nog extra te rijden op uw versleten banden, maar kunt u meteen veilig de baan op na de vervanging. De nieuwe banden worden aan huis geleverd door onze mobiele werkplaats en dan gaan wij meteen aan de slag. De wissel kan ook doorgaan op uw bedrijfsterrein als het gaat om een vervanging van uw bedrijfswagenbanden. Die wagens hebben namelijk ook af en toe nood aan een bandenwissel. Voor zo’n wissel is het aangeraden dat u op voorhand de specificaties van uw huidige band doorgeeft. Zo kunnen wij meteen uit ons assortiment de juiste banden meenemen en verloopt de montage van uw nieuwe banden aan huis zo vlot mogelijk.

Verbeter uw rijervaring

Ook wanneer u geen nood heeft aan nieuwe banden, maar een seizoenswissel wil doorvoeren, kunt u bij ons terecht. Wij komen al uw banden vervangen aan huis. Zo kunt u optimaal genieten van uw rijervaring. Wil u gebruik maken van ons uniek concept? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0489 11 51 40 of via het e-mailadres info@mobielbandencenter.be.

Maak vandaag nog een afspraak om uw banden te vervangen!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte. Wij contacteren u binnen de 24 uur, ook in het weekend.

maakeenonlineafspraakbig

Vraag een vrijblijvende en gratis offerte aan

Mobiel Banden Center helpt u graag verder: