Naar zomerbanden wisselen

Bij warmere temperaturen is het aangeraden om naar zomerbanden te wisselen. Die leveren dan namelijk betere prestaties op de weg. Met deze banden verkleint u de remafstand en verhoogt u de veiligheid van u en de andere weggebruikers. Bij Mobiel Banden Center kunt u ervoor kiezen om de wissel naar zomerbanden te laten uitvoeren op een locatie naar keuze.

Zomerbanden geven u een voordeel wanneer de seizoenen wisselen

Belgische wagens zijn standaard uitgerust met zomerbanden. Deze banden presteren goed bij warme temperaturen. In winterse omstandigheden is het aanbevolen om uw zomerbanden in te wisselen voor winterbanden voor uw comfort en veiligheid onderweg. Laat nadien tijdig uw banden vervangen zodat ze niet kapot gaan tijdens de zomermaanden. Het profiel en de stof van zomerbanden is perfect op maat gemaakt voor warme omstandigheden. Vanaf weer boven de 7°C bieden ze heel wat voordelen:

  • Een veel kortere remafstand
  • Een verhoogde baanvastheid en hoger comfort
  • Een betere grip op verhitte wegen

Wanneer u bij het wisselen van uw zomerbanden ook wilt wisselen van velgen, kunt u dat ook meteen door onze mobiele bandencentrale laten doen. Wij hebben verschillende velgen voor alle mogelijke toepassingen. Zo kunt u ook meteen zien dat de wissel naar zomerbanden uitgevoerd is.

Kies voor veiligheid

Door te wisselen naar zomerbanden, bent u bij warmere omstandigheden zeker van uw veiligheid op de baan. Uw banden zullen u steeds volledig ondersteunen. Bovendien kunt u bij ons ook gebruikmaken van de service om uw nieuwe banden bij u thuis te monteren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Alleen maar voordelen

  • U bespaart tijd én kosten
  • Ruime openingsuren
  • U beslist waar en wanneer
  • Meer dan 5 jaar ervaring

Maak vandaag nog een afspraak om uw banden te vervangen!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte. Wij contacteren u binnen de 24 uur, ook in het weekend.

maakeenonlineafspraakbig

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Mobiel Banden Center helpt u graag verder: