Autoband herstellen

Een lekke of kapotte autobandband laat u best zo snel mogelijk herstellen. Mobiel Banden Center komt u snel ter plaatse helpen zodat u meteen weer probleemloos verder kan rijden. U bespaart kosten op een onnodige bandenwissel en u kunt op elk moment en waar dan ook op ons rekenen.

Een autoband laten herstellen is belangrijk voor uw rijprestatie

Heeft u een lekke band bij u thuis of onderweg? Wij komen u helpen waar u wil en herstellen de autoband meteen ter plaatse. Soms is een bandenwissel noodzakelijk, maar we kiezen altijd voor de oplossing die het best bij uw veiligheid aansluit. Het is belangrijk om meteen op een veilige manier en plaats langs de kant van de weg te gaan staan bij een lekke band. Verder rijden kan immers uw veiligheid en die van andere weggebruikers ernstig in gevaar brengen. Het herstellen van een autoband laat u best door een bandencentrale uitvoeren. Wij beschikken over de vereiste kennis en ervaring om uw autoband te herstellen. Bovendien bespaart u tijd en kosten dankzij ons concept van een mobiele werkplaats.

Wanneer kunt u uw autoband niet meer laten herstellen?

Banden gaan niet eeuwig mee. Soms verslijten ze of ontstaat er een lek. Een lekke autoband kan niet altijd hersteld worden. Als de band onherstelbaar blijkt, vervangen wij uw band. In volgende situaties moet er een nieuwe band onder uw auto komen:

  • Als uw band aan de zijkant kapot is
  • Als uw band al meermaals hersteld is
  • Als u te lang of te snel hebt gereden met de lekke band
  • Als de schade te groot is

Slijtage aan uw autoband kan helaas nooit hersteld worden en dan is een vervanging steeds nodig. Afhankelijk van het soort band dat u hebt, is het ook sterk aangeraden om tijdig een seizoenswissel uit te voeren. Het correct gebruik van zomer- en winterbanden verlengt namelijk de levensduur van uw band. Bovendien verhoogt u ook uw veiligheid en de baanvastheid van uw wagen. Als eigenaar van een bedrijfswagen moet u ook rekening houden met de baanveiligheid van de bestuurder. Het is daarom aangeraden dat u ook tijdig de banden van de bedrijfswagen laat vervangen.

Blijf veilig op de baan

Een kapotte autoband laten herstellen is cruciaal voor uw veiligheid. Wanneer u blijft rondrijden met een kapotte band, kan dat niet enkel u, maar ook andere bestuurders in gevaar brengen. Laat uw autoband dus op tijd herstellen door ons, zodat u weer veilig de baan op kunt. Contacteer ons via het telefoonnummer 0489 11 51 40 of stuur een e-mail naar info@mobielbandencenter.be.

Alleen maar voordelen

  • U bespaart tijd én kosten
  • Ruime openingsuren
  • U beslist waar en wanneer
  • Meer dan 5 jaar ervaring

Maak vandaag nog een afspraak om uw banden te vervangen!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte. Wij contacteren u binnen de 24 uur, ook in het weekend.

maakonlineeenafspraakbig

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Mobiel Banden Center helpt u graag verder: