Versleten banden

Home | Versleten banden

thick Aan huis thick Ruime openingsuren thick Uniek concept

Wanneer u rondrijdt met versleten banden, is dat nefast voor uw veiligheid op de baan. U heeft dan minder baanvastheid en abrupt remmen zal ook moeilijker worden. Slijtage op uw banden kunt u heel makkelijk zelf zien. Elke band heeft een slijtage-indicator die aangeeft wanneer de band aan vervanging toe is. Laat uw banden tijdig vervangen door Mobiel Banden Center voor een optimale rijprestatie.

Versleten banden zijn bij wet verboden

De slijtage-indicators zijn wettelijk verplicht en geven perfect weer wanneer uw banden versleten zijn. De indicator wordt zichtbaar wanneer u lange tijd rondrijdt met uw banden en de inkepingen steeds meer afvlakken. Wanneer uw banden versleten zijn is het niet meer mogelijk deze te herstellen. U heeft de banden al te lang gebruikt en heeft dus dringend nood aan een vervanging. Wanneer u voor onze service kiest, kan de bandenwissel op locatie plaatsvinden. Onze mobiele bandencentrale beschikt over een mobiele werkplaats waarmee we alle werken kunnen uitvoeren. Zo kunnen we ook al meteen nieuwe banden meenemen om de versleten banden zo snel mogelijk te vervangen. We komen met die nieuwe banden aan huis zodat u zelf geen verplaatsing moet doen en tijd kan uitsparen. Wanneer u beschikt over een bedrijfswagen, kunt u ook op ons rekenen voor al uw noden wat betreft banden. Wij zijn namelijk ook hét bandencenter voor uw bedrijf.

Stuur uw banden met pensioen

Wanneer uw banden versleten zijn, is het tijd om ze met pensioen te sturen. Ze hebben hun werk geleverd en zijn dringend toe aan een vervanging. Wees er op tijd bij, zodat u geen ongelukken heeft. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op het nummer 0489 11 51 40 en we helpen u snel verder.

Maak vandaag nog een afspraak om uw banden te vervangen!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte. Wij contacteren u binnen de 24 uur, ook in het weekend.

maakeenonlineafspraakbig

Vraag een vrijblijvende en gratis offerte aan

Mobiel Banden Center helpt u graag verder: