Banden vervangen aan huis

Home | Banden vervangen aan huis

thick Aan huis thick Ruime openingsuren thick Uniek concept

Met onze gloednieuwe en unieke service kunt u uw banden laten vervangen aan huis. Mobiel Banden Center beschikt over een mobiele werkplaats waarin wielen meegepakt kunnen worden om uw banden aan huis te vervangen. Wij rijden tot waar u zich bevindt en vervangen elke band ter plaatse, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen.

Uw banden vervangen aan huis was nog nooit zo gemakkelijk

Onze mobiele bandencentrale helpt u verder in een handomdraai. Het enige wat u moet doen is aangeven waar uw wagen zich zal bevinden op het gekozen tijdstip en dan komen wij naar daar om uw banden aan huis te vervangen. Wanneer het weer wat kouder begint te worden, staan wij voor u klaar om uw winterbanden op uw wagen te komen zetten. Nadien kunnen wij voor u de oude banden bewaren tot ze weer verwisseld moeten worden. Voor het opnieuw vervangen van uw banden komen wij weer aan huis om de bandenwissel op locatie uit te voeren. Wij staan ook klaar met onze mobiele werkplaats wanneer u een lek of een kapotte band heeft. Dan komen wij eveneens naar u thuis om uw autoband te herstellen. Wij vragen dan wel op voorhand al om de specificaties van de band door te geven, zodat we de banden meteen aan huis kunnen vervangen als ze niet meer te herstellen zijn.

Maak het uzelf gemakkelijk

Door te kiezen voor onze service, maakt u het uzelf gemakkelijk. U hoeft uw huis niet meer te verlaten voor de vervanging van uw banden aangezien wij aan huis komen. Wilt u gebruikmaken van onze service? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op het nummer 0489 11 51 40.

Maak vandaag nog een afspraak om uw banden te vervangen!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte. Wij contacteren u binnen de 24 uur, ook in het weekend.

maakeenonlineafspraakbig

Vraag een vrijblijvende en gratis offerte aan

Mobiel Banden Center helpt u graag verder: