Bedrijfswagenbanden vervangen

Home | Bedrijfswagenbanden vervangen

thick Aan huis thick Ruime openingsuren thick Uniek concept

Ook bij een bedrijfswagen moeten de banden af en toe vervangen worden. U bent als eigenaar van de bedrijfswagen mee verantwoordelijk voor het onderhoud en de rijprestatie van de wagen. Daarom is het belangrijk om ook bij uw bedrijfswagen tijdig de banden te vervangen wanneer u te maken krijgt met slijtage of de seizoenswissel. Mobiel Banden Center is uw partner om bedrijfswagenbanden te vervangen.

Bedrijfswagenbanden vervangen is nodig

Het onderhoud en nazicht van een bedrijfswagen is hetzelfde als bij een gewone personenwagen. Het verschil is dat niet de gebruiker, maar de eigenaar van de wagen verantwoordelijk is voor de baanveiligheid. Daarom is het belangrijk dat u tijdig de banden laat vervangen, zodat uw personeel veilig op de baan kan. Door onze mobiele bandencentrale zijn wij in staat om tot op uw bedrijfslocatie te komen om de bedrijfswagenbanden te vervangen. De wagen zal de locatie dus ook nooit verlaten, aangezien de bandenwissel volledig op locatie gebeurt. Wanneer verschillende bedrijfswagens nood hebben aan een bandenwissel, kunt u door ons meerdere bedrijfswagenbanden tegelijk laten vervangen. Dat kan ook meteen de prijs drukken, doordat we maar een keer een verplaatsing moeten maken. Wij komen naar uw bedrijfsterrein met alle nodige banden en vervangen de bedrijfswagenbanden zonder dat u er last van heeft. U moet uw werk nooit stopzetten, maar kunt wel al uw werknemers met nieuwe banden naar huis sturen.

Optimaliseer de prestaties van uw bedrijfswagens

Als u tijdig de bedrijfswagenbanden vervangt, zal de rijprestatie van de wagen ook verbeteren. Dat komt u alleen maar ten goede. Uw werknemers zullen makkelijker op hun werk geraken en onderweg minder te maken krijgen met problemen. Wil u gebruikmaken van onze service om de vervanging van de banden van uw bedrijfswagens op locatie te laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Maak vandaag nog een afspraak om uw banden te vervangen!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte. Wij contacteren u binnen de 24 uur, ook in het weekend.

maakeenonlineafspraakbig

Vraag een vrijblijvende en gratis offerte aan

Mobiel Banden Center helpt u graag verder: