Wat onze klanten zeggen

Een uniek concept waardoor we uw banden kunnen herstellen of vervangen waar u wil: dat zorgt voor tevreden klanten. Ontdek zelf hun verhalen.

Ook een tevreden klant van Mobiel Banden Center? Laat ons hier uw ervaringen weten!

Ik koos voor Mobiel Banden Center om mijn zomer- en winterbanden tijdig te wisselen. Daarnaast hielpen ze me ook al verder met een lekke band. Nu ik het fantastische concept ken, twijfel ik niet meer wie mijn banden in de toekomst zal vervangen. Mensen die weinig tijd hebben, kunnen hun banden laten vervangen terwijl ze verder werken. Je bent meteen verder geholpen op een professionele en klantvriendelijke manier. Eindelijk is dat urenlang wachten in een bandencentrale verleden tijd.
Lyssa Maes, 24 jaar, zelfstandige
Ik had weinig tot geen ervaring met bandencentrales en beschik over een drukke agenda. Mobiel Banden Center vormt gelukkig een geweldige oplossing. Snelle en vriendelijke service, prima werk, … Het grootste voordeel is uiteraard dat je geen tijd verliest. Mobiel Banden Center kwam mijn banden vervangen waar en wanneer ik dat wou. Dit is absoluut een aanrader!
Kevin Dorny, 27 jaar, Administratief bediende

Alleen maar voordelen

  • U bespaart tijd én kosten
  • Ruime openingsuren
  • U beslist waar en wanneer
  • Meer dan 10 jaar ervaring

Maak vandaag nog een afspraak om uw banden te vervangen!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte. Wij contacteren u binnen de 24 uur, ook in het weekend.

maakeenonlineafspraakbig

Maak een vrijblijvende en gratis offerte aan

Mobiel Banden Center helpt u graag verder: