Banden vervangen

Home | Banden vervangen

thick Aan huis thick Ruime openingsuren thick Uniek concept

Af en toe moet u uw banden laten vervangen. Dat kan het makkelijkste met Mobiel Banden Center. Wij komen persoonlijk langs bij u met onze mobiele werkplaats voor de beste ervaring. Wij komen langs op een door u gekozen locatie en ook op een tijdstip naar uw keuze. Wij garanderen zo steeds een vlotte vervanging van uw banden.

Banden moeten tijdig vervangen worden

Wanneer u merkt dat er slijtage is aan uw banden, moet u deze laten vervangen. Het is namelijk niet veilig om met versleten banden rond te rijden. Onze mobiele bandencentrale komt langs bij u thuis of bij uw kantoor om uw banden op locatie te vervangen. Om ervoor te zorgen dat wij altijd de juiste banden meehebben voor de vervanging, vragen wij altijd naar de juiste specificatie van de banden. Zo weten wij meteen welke banden we precies uit ons assortiment mee moeten nemen. Ook voor het verwijderen van uw winterbanden kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er dan voor dat we de juiste zomerbanden mee hebben, zodat u meteen weer verder kunt. Het is altijd slim om die banden tijdig te vervangen zodat u de banden steeds in de juiste omstandigheden gebruikt. Wilt u niet elk seizoen uw banden vervangen? Kies dan voor de 4-seizoensbanden. Die kunnen het gematigde klimaat van Belgiƫ moeiteloos aan en zo rijdt u het hele jaar door op een constant niveau.

Denk aan uw banden

Het is zeer belangrijk dat u niet te lang met dezelfde banden blijft rondrijden. Zeker wanneer er slijtage optreedt is het genoodzaakt om uw banden zo snel mogelijk te wisselen. Voor een vlotte service aan huis, doet u het best een beroep op ons. Contacteer ons via het nummer 0489 11 51 40 en plan een afspraak in voor de vervanging van uw banden.

Maak vandaag nog een afspraak om uw banden te vervangen!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte. Wij contacteren u binnen de 24 uur, ook in het weekend.

maakeenonlineafspraakbig

Vraag een vrijblijvende en gratis offerte aan

Mobiel Banden Center helpt u graag verder: